El Barça guanya a la pista del PSG i té mig bitllet per a la final four (22-30)
Handbol

La fortalesa defensiva del Barça ha permès capgirar el marcador amb Dika Mem com a jugador clau

Redacció Esport3Actualitzat

Una gran segona meitat ha permès al Barça sortir victoriós de París en el primer assalt dels quarts de la Champions. Els blaugranes tenen mig bitllet per a la final four després d'imposar-se 22-30 al PSG.

• Igualtat màxima en els primers 10 minuts a París. PSG i Barça empaten a 10 en uns primers minuts de molts nervis en els dos equips.

• S'escapa el PSG al quart d'hora (8-6) amb Palicka estel·lar a la porteria i Tonnessen amb 3 gols al seu compte personal.
  • Antonio Carlos Ortega ha de demanar temps mort perquè l'atac del Barça no funciona i el PSG manté tres gols de renda (11-8).
  • Dika Mem es carrega l'equip a les espatlles i manté el Barça dins del partit (13-11).
  • Les defenses s'imposen en els últims minuts de la primera part. Al descans, el PSG va guanyant per 14-11.
  • El Barça segueix encallat en atac i no pot retallar diferències al començament de la segona part (15-12).
  • A partir d'una bona defensa, el Barça remunta i capgira el marcador (16-17) amb Dika Mem, autor ja de 6 gols, com a jugador clau.
  • Parcial de 0 a 5 per al Barça, que s'escapa en el marcador (17-20).
  • La defensa del Barça és immillorable. Ha apagat les idees ofensives del PSG i l'atreviment del jove Petar Cikusa condueix els blaugranes a tenir 6 gols a favor seu (19-25).
  • L'exhibició defensiva del Barça permet als blaugranes guanyar el primer assalt a la pista del PSG (22-30). Ara toca rematar la feina dijous que ve al Palau.